Despre noi

Site-ul www.salteleantiescare.ro a fost realizat de catre o  echipa tanara de specialisti in domeniul ingrijirii bolnavilor la domiciliu, avand o experienta de lunga durata in domeniul sanatatii.

Scopul nostru principal consta in a  oferi o gama completa de informatii si produse de ultima generatie, care sa contribuie la intretinerea, reabilitarea si imbunatatirea starii  de sanatate a bolnavilor imobilizati!

Colaboratorii nostrii sunt medici, asistente medicale si specialisti cu o vasta experienta in domeniul tratarii si ingrijirii escarelor, precum si a ingrijirii bolnavilor la domiciliu. De asemenea, colaboram cu producatori celebrii care ofera cele mai bune si moderne produse pentru prevenirea si tratamentul escarelor,  precum si o gama intreaga de dispozitive medicale menite sa ajute si sa usureze  ingrijirea bolnavilor cu diferite grade de imobilitate.

Special conceputa pentru comunicarea directa cu toti clientii, rubrica Intreaba specialistul ofera consiliere  pentru toti cei care doresc sa adreseze o intrebare specialistilor nostrii,  pe orice tema legata de ingrijirea bolnavilor imobilizati (in special cu privire la prevenirea si tratamentul modern al escarelor).

Site-ul nostru ofera posibilitatea comandarii produselor prin telefon (0729 030 737)  sau email (contact@salteleantiescare.ro) , oferind livrare acestora in 24 de ore oriunde in tara.